Hør mig synge og se mig danse

Kirurgi ( taget fra en pressemeddelelse )
Se hvad du sparer...
Mobil Spill - Ringetone - Logoer Spel - Ringsignaler - Logotyper Ringtones - Mobile Games - Logos Ringtones - Mobile Games - Logos Mobil Spill - Ringetone - Logoer Peli - Soittoäänet - Logot Klingeltöne - Java Spiele - Logos Sonneries - Jeux - Logos pour téléphones Portables - Toutes les Sonneries monophoniques et polyphonique pour ton mobile
ALT til mobilen. Den største side på www

Spar tusindvis af kroner på kirurgi i udlandet

Danskerne betaler i dyre domme for kirurgi i Danmark. I stedet kunne de besøge klinikker i udlandet med samme faglige standarder, men færre krav til pengepungens størrelse.

Når danskeren går til kirurg hjemme i Danmark, er det ikke nok at slå hul på sparegrisen. I stedet må de oftest frem med de helt store sedler for at få råd til behandlingen. Men sådan behøver det ikke at være.

Fra internetsiden www.kirurgirejser.dk er det nu muligt at bestille skræddersyede rejser til udenlandske klinikker. Ideen er grupperejser, hvor alt er arrangeret i én pakke, som indeholder rejse, ophold, en dansktalende rejseguide – og behandlingen.

Men selv om besparelserne er store, er den lægelige ekspertise på samme niveau som på danske klinikker. Mange af lægerne er uddannet i USA og har vundet internationale priser.

”Vi ved godt, at mange danskere har en sund skepsis over for kirurgi i udlandet. Netop derfor har vi lagt overordentlig vægt på kvalitet og sikkerhed, og på at vores klinikker er afprøvet af danskere før,” siger pressechef Peter Jørgensen.

Nyt syn til lavpris

Kirurgirejser.dk dækker alt inden for kirurgi. Men det er særligt ved øjenkirurgi og tandbehandlinger, de store besparelser ligger.

Hvis man for eksempel vil korrigere sit syn, er det muligt at blive LASIK-behandlet med det nyeste udstyr på området for 12.995 kroner alt inklusive – i Danmark koster det mindst 30.000 og ofte over 43.000 kroner. Øjenklinikkerne ligger i Tyrkiet, og som Tv-avisen kunne fortælle den 17. april i år, er ”teknikken og den faglige kunnen i Tyrkiet lige så god som i Danmark.”

”Vi er glade for, at vi kan kombinere profit for vores virksomhed med en god gerning for vores kunder. Flere og flere helt almindelige danskere har brug for kirurgi, og det er dem, der har gavn af kirurgirejser.dk,” siger Peter Jørgensen.
Intimkirurgi:
kirurgirejser har fået mange henvendelser fra interesserede. Derfor vil der i den kommende tid også blive arrangeret rejser, hvor sådanne behandlinger bliver udført.

”Det er et forholdsvist nyt marked i Danmark, men efterspørgslen stiger hele tiden, så det ser vi positivt på,” siger Peter Jørgensen.

 

Så meget sparer du

Herunder ses to eksempler på, hvor meget du sparer

LASIK-øjenkirurgi

Pris i Danmark = 30.000-45.000 kr.

Pris hos Kirurgirejser.dk = 12.995 kr.
inkl. Rejse, ophold, dansk guide hele vejen

Fuldkeramisk krone

Pris i Danmark = over 5.000 kr.

Pris hos Kirurgirejser.dk = 2.000-3.000 kr.

Fedtsugning

Baller, lår (inderside og yderside) og knæ (bagside og forside ).

Pris: kr. 29.995,-

Normalpris i Danmark: Ca. kr. 55.000,-

---------------Relaterede links--------------

---------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

Vidste du det ?
Vidste du det ?
Vidste du det ?
 

 Move2 - Danmark