Hør mig synge og se mig danse

Håndarbejde
Håndværkere
Mobil Spill - Ringetone - Logoer Spel - Ringsignaler - Logotyper Ringtones - Mobile Games - Logos Ringtones - Mobile Games - Logos Mobil Spill - Ringetone - Logoer Peli - Soittoäänet - Logot Klingeltöne - Java Spiele - Logos Sonneries - Jeux - Logos pour téléphones Portables - Toutes les Sonneries monophoniques et polyphonique pour ton mobile
ALT til mobilen. Den største side på www

EDB og håndarbejde - Hvis der skal være plads til håndarbejde i fremtiden må faget tage del i udviklingen. Derfor er formålet med denne hjemmeside, at beskrive de mange muligheder der findes for at benytte EDB i forbindelse med håndarbejde.

 

 

BygNet - er resultatet af erfaringer og tanker udvekslet mellem to virksomheder: Byggecentrum og Backbone Digital Systems vedr. digital informationsformidling i byggebranchen. Den fælles målsætning er at være samlingspunkt for alt digitalt informationsmateriale, samt at foretage distribution af materialet til byggebranchens forskellige aktører, i de former som til enhver tid efterspørges.

Dansk VVS - Tekniq, installatørernes organisation
VVS fakta og artikler.

Glarmesterlauget - Glarmesterlauget i Danmark er en selvstændig arbejdsgiver- og brancheforening, som har til formål at skabe de bedste erhvervsmæssige forhold for sine medlemmer samt at medvirke til at fastholde og udvikle et højt fagligt og teknisk niveau i branchen.

Skorstensfejer.dk - Gode råd om brændeovne, skorstene og brændefyring.

---------------Relaterede links--------------
Arkitektur

Boligindretning

Boligkøb/-leje

Kommuner

Offentlig transport

--------------------------------------------  

Hegnsloven - Her kan du finde oplysninger om, hvordan naboproblemer om hegn håndteres, så du undgår alvorlige konflikter med din nabo.Oplysningerne kan anvendes både af offentlige myndigheder og private grundejere.

Far hvad er vingummi lavet af ?. vin eller gummi ?

Vidste du det ?
Vidste du det ?
Vidste du det ?
Fars dag blev indført i Norden i 1930´erne,
nemlig i 1931 i Sverige og 1935 i Danmark.
I Sverige valgte man 3. søndag i juni,
men i Danmark blev dagen fejret samtidig med Grundlovsdag.
Her har den ligget siden.
"Stewardesse" er det længste ord, som skrives udelukkende med venstre hånd på et tastatur

De fleste ure i filmen "Pulp Fiction" viser 4:20


Move2 - Danmark