Hør mig synge og se mig danse

Kommuner, stat, offentlig og blanketter
Misbrugere og narkotika
Mobil Spill - Ringetone - Logoer Spel - Ringsignaler - Logotyper Ringtones - Mobile Games - Logos Ringtones - Mobile Games - Logos Mobil Spill - Ringetone - Logoer Peli - Soittoäänet - Logot Klingeltöne - Java Spiele - Logos Sonneries - Jeux - Logos pour téléphones Portables - Toutes les Sonneries monophoniques et polyphonique pour ton mobile
ALT til mobilen. Den største side på www

Statens Information - Emner om det danske samfund. De offentlige myndigheder. Nye love m.v..

Det Offentlige - Her kan du søge på ca. 2000 offentlige hjemmesider og alle de oplysninger, de hver især har liggende. F.eks. var der mere end 700 resultater på søgeordet "Ølstykke".

Netborger.dk - Selvbetjeningsservice, personlige data og informationer indenfor det offentlige. Adgang til nøgletal for landets kommuner.

e-boks.dk - Gør som 550.000 allerede har gjort. Brug din tid på sjovere ting end at sortere og arkivere indholdet af dine rudekuverter. Lad i stedet e-Boks hjælpe dig.

Blankettorvet.dk - På Selvbetjening kan du både finde link til blanketter og få adgang til en række selvbetjeningsløsninger

Blanketbasen.dk - Blanketbasen er et værktøj for amterne, som i denne første version er brugt til at kortlægge hvilke blanketter amterne anvender. Formålet med kortlægningen er blandt andet at gøre det muligt at udpege de blanketter, som bedst egner sig til at blive digitaliseret og som dermed kan indgå i amternes digitale forvaltning.

Nettidende - I NetTidende finder du Statstidende, Tingbladet og Udbudsavisen.
Informationsleverandørerne til de tre tidender er både offentlige institutioner, domstole, private virksomheder og borgere. De leverer lovpligtig information og frivillige offentliggørelser som fx stillingsopslag fra offentlige institutioner.

Amtsrådsforeningen
Om amternes aktiviteter. Med statistikdatabase.

 

 

BrugerForeningen - Talerør for aktive narkomaner og metadonbrugere. Med artikler, vidensbase m.v.

Mindblow - Narkotikainformation til unge fra Sundhedsstyrrelsen. Kend virkningen af stoffer og se hvad du kan gøre hvis nogen får det dårligt. Her får du alt at vide om virkning, afhængighed og farligheden af et stof.

NarkotikaDatabasen
Her kan du søge efter oplysninger om forskellige stoffer, se statistik om stofmisbrug m.m.

Addikta Webportal om stofmisbrug og behandling . Fakta om svampe, ecstasy, hash, snifning m.m.

Rusmidlernes biologi - Hvordan rusmidlerne griber ind i hjernens informationsbearbejdning, er et af de mange biologiske spørgsmål, vi skal se nærmere på i det følgende.

TV2 - Station 2 - Narkotika - Vi har sat focus på både pusher og offer. Derfor kan vi her tilbyde en række artikler og videoklip med Station 2-indslag om narkotika. Vi har desuden data om de mest kendte stoffer, f.eks. heroin, kokain, amfetamin o.s.v.

Misbrugsnet - er en faglig sammenslutning af psykologer, som arbejder indenfor misbrugsområdet

Landsforeningen af pårørende til stofmisbrugere


---------------Relaterede links--------------
Sygdomme

Sundhed

En Anden Løsning - der de sidste år har hjulpet mange sukkerafhængige og alkoholikere af med deres misbrug, afhængigheder, depressioner og ubehagelige følelser.

Forum om sukkerafhængighed
--------------------------------------------  

Værd at se

Karlslunde.webbyen.dk
Med gode links fra de nærliggende områder og andet godt . Opslagstavlen . Job annoncer . Julen nærmer sig se links...

www.salgdk.dk
God salgsside med mange flotte og gode dansk designet rustfri / messing produkter .

Diverse

Nyheds-Index. Kommuner
Giver hurtig oversigt over kommuner i Danmark

 

Førstehjælp

Førstehjælp - hvad alle bør vide
Netdoktors instrukser. Mere her...

 

 

 

Vidste du det ?
Vidste du det ?
Vidste du det ?
Persille skal sættes i iskoldt vand for at gøre det frisk igen. For øvrigt er en god måde at gemme persille på, i en plastpose med lidt vand i køleskabet. Radisser skal renses og toppen skæres af. Derefter skal radisserne lægges i vand i køleskabet. Du har nu friske radisser i flere dage, hvis du husker at skifte vand hver dag.

Vanillestænger - som i øvrigt er frugter fra en orkideplante - kan godt være lidt dyre, især de store af slagsen. Derfor er der ingen grund til at smide brugte stænger ud.

Vanillestænger der f.eks. er kogt med i en vanillecreme kan tørres og puttes ned i et glas med sukker, hvor de stadig vil afgive meget aroma.

Sukkeret bliver derved til en slags mild vanillesukker, der kan bruges i the eller alt muligt andet.Move2 - Danmark