Hør mig synge og se mig danse

Forskning
Patenter
Mobil Spill - Ringetone - Logoer Spel - Ringsignaler - Logotyper Ringtones - Mobile Games - Logos Ringtones - Mobile Games - Logos Mobil Spill - Ringetone - Logoer Peli - Soittoäänet - Logot Klingeltöne - Java Spiele - Logos Sonneries - Jeux - Logos pour téléphones Portables - Toutes les Sonneries monophoniques et polyphonique pour ton mobile
ALT til mobilen. Den største side på www

Den Danske Forskningsdatabase

Patentdatabase USA

 

 

 


---------------Relaterede links--------------
Patenter og opfindelser
--------------------------------------------  

 

Kunden i videobutikken - værsego´ der har du dvd-en og den er spolet tilbage...

Vidste du det ?
Vidste du det ?
Vidste du det ?

Passagerfærgen (katemaran-færgen) skyder en fart på 110 km/t. og er bestilt til at sejle over Den Engelske Kanal. Med fire kraftige flyvemaskineturbiner har hurtigfærgen en samlet motorkraft på 70.000 hestekræfter. Det er mere end dobbelt så meget som færgerne fra København mod Helsingborg og Oslo. Færgerne på ruten mellem Caen i Frankrig og Portsmouth i England koster op mod 400 millioner kroner stykket, og de ventes at være klar til deres jomfrusejlads i 2006.

Ovenstående er hentet fra Illustreret Videnskab/Bonnier Publications International A/S hjemmesiden

Atomkraftværket Barsebäck kunne sagtens have lavet elektricitet i mange år endnu. Men nu slukkes der for strømmen, og i 2027 vil alt radioaktivt materiale være fjernet. Forinden venter, hvad man regner med bliver et skoleeksempel på nedlæggelse af et atomkraftværk.

Ovenstående er hentet fra Illustreret Videnskab/Bonnier Publications International A/S hjemmesiden

Computerchips skabt af et enkelt molekyle er måske snart virkelighed. Ved at slå på grafitkrystaller i nanostørrelse er det nemlig lykkedes at fremstille et molekyle kaldet grafen, som man hidtil troede, var rent teoretisk. Molekylet består af milliarder af kulstofatomer, men er kun ét atom tykt. Forskerne har vist, at pladerne kan bruges som ultrahurtige elektroniske kontakter, transistorer, der er kernen i en computerchip. Forskerne har også vist, at elektronerne kan 'flyve' igennem materialet uden at kollidere med andet.

Ovenstående er hentet fra Illustreret Videnskab/Bonnier Publications International A/S hjemmesidenMove2 - Danmark