Hør mig synge og se mig danse

Intelligens - Danmark
Sundhed
Mobil Spill - Ringetone - Logoer Spel - Ringsignaler - Logotyper Ringtones - Mobile Games - Logos Ringtones - Mobile Games - Logos Mobil Spill - Ringetone - Logoer Peli - Soittoäänet - Logot Klingeltöne - Java Spiele - Logos Sonneries - Jeux - Logos pour téléphones Portables - Toutes les Sonneries monophoniques et polyphonique pour ton mobile
ALT til mobilen. Den største side på www

Iqtest.dk
Test din intelligens. Du får 40 minutter til at lave testen. Der kommer ikke nogen liste over rigtige og forkerte svar, men alligevel er det ret sjovt.

Se her hvad webmaster fik... klik her

Intelligenskvotient - Hvor meget er normalt ?

Mensa Danmark
Forening for de kloge / intelligente / højtbegavede

Wikipedia - Ordet intelligens kommer af intellekt...

Kunstig intelligens og robotter

Tema om robotter
DR's temaside om robotter. Rummer mange små, sjove artikler.

Jagten på kunstig intelligens
Fem små, introducerende udsendelser om kunstig intelligens fra DR. Udsendelserne er af to-fem minutters varighed, og deres indhold spænder fra interviews med universitetsforskere til beskrivelser af forskellige anvendelser af kunstig intelligens. Udsendelserne er meget pædagogiske og er primært rettet mod børn og unge.

Lego Lab
Laboratorium på Århus universitet. Hjemmesiden rummer beskrivelser og videoer af laboratoriets mange forskellige projekter, der primært har udgangspunkt i Legos Mindstom-robotter. Flere af projekterne, som f.eks. The Jungle Cube, er visuelt set meget flotte og befinder sig nærmest et sted mellem robotforskning og kunstinstallation.

RoboCup
Målet er at skabe et hold robotter, der i 2050 kan slå os mennesker i fodbold. Midlet er en årlig konkurrence, hvor alverdens robotter mødes på grønsværen i drabelig kappestrid. Mange videoer m.m. Men ak, fodbold er et svært spil, så der kommer nok til at gå en rum tid før vi får en Robotternes Ronaldo at se... (Fotos og videoer fra 2004 her).

DTU Robocup
Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Lyngby afholder også en årlig robotkonkurrence. Her skal robotterne ikke spille bold, men i stedet klare sig gennem en ondskabsfuld forhindringsbane... Der lidt video, beskrivelser af projektet og beskrivelser af mulighederne for at skaffe de for robotbyggere så livsnødvendige pizzaer i Lyngby og omegn! Besøg hjemmesiden. Eller bedre: besøg arrangementet næste gang det afholdes.

AIBO World
En af de bedst kendte legetøjsrobotter er Sonys hundedyre AIBO-robot. Denne hjemmeside indeholder forskellige informationer om robotten, og - ikke mindst - stolte ejeres videooptagelser af de forskellige tricks, de har lært deres robotter! Program til at afspille filer kan downloades på siden.

AvMinTand.dk - Tandlæger i udlandet. Spar op til 80 % på regningen. AvMinTand's primære formål er at finde tandlægeklinikker i udlandet, hvor kvaliteten er den samme eller højere end den danske, men hvor priserne er lavere. For flere af destinationerne varetager AvMinTand foruden booking af tider også booking af rejse og hotelophold.

Tabersiden.dk - Slank uden piller helt gratis...

Slankehjælp.dk - Vægttab - ude alt det sure. Kompetent personlig rådgivning med et effektivt koncept uden piller, pulver eller lignende

Sundhedsguiden
Bl.a.brevkasse med eksperter indenfor behandling, juridiske forhold og politik på sundhedsområdet. Fagbog over behandlere.

Mad og Sundhed
Nyheder om emner, der relaterer sig til ernæring - den mad vi spiser - og motion.

Kalorietabel.dk
Se indhold af kalorier, proteiner, kostfibre, fedt og fedtenergiprocent i en lang række fødevarer.

Sundhed Danmark
Her kan enhver - ung som ældre, kvinde som mand - finde svar på alt fra sygdom til sundhed.

Alt om Kost
Fødevaredirektoratets råd om kost, ernæring og mad. Tips, oplysning og opskrifter.

 

---------------Relaterede links--------------
Leksika (side 022)

Sex på mobilen (ext link)

Tattoo, Piersing og kropsudsmykning (side 055)
---------------------------------------------

Mandestrip

Fræk mandestrip showdans
Mandestripper går i split i langt stripshow, til jeres polterabend eller fræk pigeaften. Klæder sig ud som politimand, officer eller breakdancer. Se billeder i galleriet

Sex og samliv

MyBody.dk Leksikon, brevkasse, tema og i det hele taget en god side for de unge som vil vide mere.

Billed linksamling Thehun.net - PAS PÅ her... siderne er kendt for at være fyldt med virusprogrammer, dialere og meget andet skidt som kan overtage din computer. Siderne er ABSOLUT ikke egnet for børn og lad være med at bruge en pc med vigtige dokumenter på...

Hypersnap screenshot

Et af de bedste programmer på markedet til at tage screenshots med, er lige her. Tit og ofte kunne man tænke sig at tage et billede af den skærm du ser lige nu eller bare et udpluk af en bestemt del. Det er lige hvad programmet gør. Det er programmet som er brugt til at lave en kopi af webmasters IQ test... THI HI.

 

 

 

 

Hvorfor staves palindrom ikke ens forfra og bagfra ?

Gode ideer ?
Gode ideer ?
Gode ideer ?

Har du tabt en kontaktlinse eller noget andet meget småt på gulvet: Sæt en nylonstrømpe over støvsugerhovedet og støvsug forsigtigt hen over gulvet. Kontaktlinsen bliver fanget i strømpen.

Tag et koldt fryseelement, pak det ind i stanniol og derefter i en pæn serviet, og læg det på et fad. Nu kan man servere kage eller chokolade udendørs, uden det hurtigt smelter og bliver kedeligt at se på. Det påstås at dem der drikker vand med citron ikke bliver stukket af myggene. Måske derfor at myggelys lugter af citron ?


Move2 - Danmark